FaceMapping

Een professionele, nauwkeurige huidanalyse die de huidconditie in kaart brengt door iedere zone van het gezicht nauwkeurig te bekijken. Je ontvangt een persoonlijk Skin Fitness Plan met product- en behandeladvies bij een FaceMapping.

Facefit

Deze behandeling is de snelste route naar een egale huid! Ideaal voor drukke klanten die niet veel tijd hebben, maar wel een snelle boost voor hun huid willen. FaceFit is inclusief een gratis Face Mapping huidanalyse en gepersonaliseerd productadvies.

 

Proskin 30 of 60

Een gepersonaliseerde 30 of 60-minuten behandeling gericht op een bepaalde zone of conditie die aandacht nodig heeft. Je kan met deze behandeling onzuiverheden, huidveroudering of dehydratatie aanpakken. de behandeling wordt volledig aangepast op je persoonlijke huidconditie- en wensen. De behandeling wordt volledig op maat gemaakt en afgestemd op je huidbehoefte en wensen die blijken uit de Face Mapping huidanalyse.

 

Proskin 30 of 60 expert active

Pro Skin Expert Active 30 of 60 is een intensieve gezichtsbehandeling, geschikt voor ieder huidtype. Door middel van krachtige ingrediënten en/of apparatuur, werken we aan jouw persoonlijke huiddoelen. GlamourBar 't Gooi combineert hoogwaardige ingrediënten met gespecialiseerde apparatuur zoals microdermabrasie. Of je nu onzuiverheden wilt verminderen, huidveroudering of pigmentschade wilt aanpakken, de behandeling wordt volledig aangepast op je persoonlijke huidconditie- en wensen.

 

 

PRO bright

PRO bright is een intensieve, 3-staps service om de opname van Vitamine C te stumuleren. Dit krachtige ingrediënt zorgt voor onmiddellijke verheldering van de huid. Donkere verkleuringen worden verminderd en je teint wordt egaler. PRO bright behandeling zorgt voor een helderdere, gladdere huid.

 

PRO clear

Ben je klaar om de huid grondig te ontsmetten en ontstekingen na puistjes te kalmeren? De PRO Clear behandeling pakt alle soorten puistjes aan, van mee-eter tot actieve puistjes, met professionele werkstoffen. GlamourBar 't Gooi bekijkt jouw huid grondig en personaliseert de behandeling om zo jouw meest gezonde en heldere huid te behalen.

PRO firm

Met de PRO firm behandeling wordt het gelaat en de hals gelift, verstevigd en verfijnd. Het toepassen van verschillende massagetechnieken kan huidveroudering afremmen en verminderen. 

Microneedling

MicroNeedling is een buitengewoon effectieve behandeling voor het verstevigen, egaliseren en verstrakken van de huid.  Het zorgt voor de aanmaak van collageen en elastine wat resulteert in een betere doorbloeding , een egalere, strakkere en vollere huid met een natuurlijke glow. Producten die tijdens de behandeling worden gebruikt zullen dieper in de huid komen en zullen dus effectiever zijn.