Gezichtsbehandelingen

Producten: Dermalogica

Ontdek mijn passie voor huidverzorging met gezichtsbehandelingen, waarmee ik de hoogwaardige producten van Dermalogica gebruik. Ervaar persoonlijke aandacht en luxe, terwijl ik jouw natuurlijke gloed naar voren laat komen.


Peelings 

Producten: Dermalogica

Verfris je huid met mijn peelingopties op verschillende niveaus. Van milde vernieuwing tot intensieve exfoliatie, elke peeling is ontworpen om je huid te doen stralen. Ontdek het niveau dat het beste past bij jouw behoeften.


Wenkbrauwen

Ontdek de perfecte vorm voor je wenkbrauwen met mijn wenkbrauwstyling. Laat ze bijwerken door te shapen, verven en/of harsen voor een gedefinieerde en natuurlijke uitstraling.


Wimpers 

Accentueer je ogen met mijn wimperbehandelingen. Laat ze verven en/of doe een wimperlift, bereik een oogverblindende look die bij jou past.


Pedicure

Laat je voeten verwennen met mijn pedicurebehandelingen. Ik bied zorgvuldige aandacht voor nagels, eelt en hydratatie, voor gezonde en stralende voeten.


Manicure

Geef je handen de aandacht die ze verdienen met de manicurebehandelingen. Van nagelverzorging tot handmassage, geniet van een verwennerij die jouw handen laat stralen.


Waxen

Waxen bij GlamourBar 't Gooi - zijdezachte resultaten, zorgvuldig verzorgd met Lycon. 
Ik bied professioneel waxen aan, van gezicht tot lichaam. Laat ongewenst haar op een professionele en zachte manier verwijderen. Boek jouw waxsessie voor een verzorgde uitstraling.


Cupping

Ontdek de ontspannende en herstellende voordelen van cupping. Deze eeuwenoude techniek helpt de doorbloeding te verbeteren en spanning te verminderen.


Make-up

Laat je stralende look compleet maken met mijn make-up service. Of het nu voor een speciale gelegenheid is of voor een dagelijkse gloed, ik zorg ervoor dat je je beste zelf kunt laten zien.
Avond make-up €25
Bruids make-up €65
Bruids make-up aan huis €95