Microneedling voor een stralende huid!

Bij GlamourBar 't Gooi bied ik de ultieme huidverjonging met Microneedling aan. Deze behandeling zorgt voor een stevigere, vitale huid en geeft je huid nieuw elan. Met Microneedling therapie gun je je huid een structurele en duurzame verbetering op een volledig natuurlijke en veilige manier.


Wat is Microneedling?

Microneedling is een behandeling waarbij met een steriele microneedling cartridge minuscule naaldjes vibrerend kleine verticale kanaaltjes in je huid maken. Deze prikkeling zorgt voor actieve groei en helende factoren, waardoor je lichaam nieuw collageen en elastine aanmaakt. Dit zorgt voor meer stevigheid en elasticiteit, waardoor je huid dikker, steviger en gladder wordt. Littekens en rimpels verminderen en hyperpigmentatie vervaagt.


Waarom kiezen voor Microneedling bij GlamourBar 't Gooi?

Bij GlamourBar 't Gooi geloof ik in het creëren van een op maat gemaakte ervaring voor elke klant. Daarom begint elke Microneedling sessie met een grondige huidanalyse, gevolgd door een gepersonaliseerd behandelplan om de specifieke behoeften van jouw huid aan te pakken.

  • Persoonlijke aanpak
  • Focust op Dermalogica producten

Ontdek zelf de transformatieve kracht van Microneedling voor een stralende en jeugdige huid!

Maak vandaag nog een afspraak bij GlamourBar 't Gooi