Wat is Lash Lift? ontdek de natuurlijke schoonheid van je wimpers

Lash Lift, ook wel bekend als wimperlifting, is een innovatieve behandeling die de natuurlijke wimpers transformeert zonder het gebruik van valse wimpers. Tijdens deze procedure worden de wimpers gelift met behulp van siliconen pads, waardoor elke wimperhaar behandeld kan worden. Hierdoor is een wimperkrultang overbodig. Deze techniek is geschikt voor alle wimpertypes, van kort tot lang, en zorgt voor een sprekende blik door de wimpers omhoog te liften.

De Lash Lift behandeling is ideaal voor mensen die een natuurlijke uitstraling willen behouden zonder kunstmatige wimpers te gebruiken.

Voordelen van Lash Lift:

  • Tot wel 6 weken zichtbaar resultaat
  • Geen behoefte meer aan een wimperkrultang
  • Groter lijkende ogen
  • Natuurlijke uitstraling
  • Bestand tegen water, douchen, zweten, tranen, zwemmen en slapen na 24 uur

Hoe werkt het?

Voor de behandeling wordt je verzocht om zonder oogmake-up te verschijnen. Jouw wimpers worden gereinigd voor een betere hechting van de wimpervloeistof. Vervolgens worden siliconen pads op jouw oogleden geplaatst en worden de wimperharen aan de pads bevestigd. Daarna wordt de permanent vloeistof aangebracht en wordt het wimper fixeergel aangebracht. Indien gewenst kunnen de wimpers ook geverfd worden. Na de behandeling geniet u van mooi gelift wimpers die tot wel 6 weken lang meegaan.

Nazorg

  • De eerste 24 uur mogen je wimpers niet nat worden en mag er geen mascara gebruikt worden.
  • Vermijd waterproof mascara na de behandeling, dit kan het resultaat beïnvloeden.
  • Probeer niet op je ogen te slapen om het resultaat te behouden.
  • Reinig - na 24 uur - je ogen niet poetsend of wrijvend, maar probeer met de lift mee te reinigen, dus omhoog en omlaag, zo houd je een mooi resultaat.

Contra-indicaties

Helaas is Lash Lift niet geschikt voor iedereen, bijvoorbeeld bij alopecia, conjunctivitis of overgevoeligheid voor peroxide. Veiligheid staat bij mij voorop.

LET OP: Een allergie kan altijd ontstaan, zij het zeldzaam. De behandeling is altijd op eigen risico. Bij symptomen van allergie dien je contact op te nemen met je huisarts.

Prijzen

LashLift zonder wimpers verven €50

LashLift met wimpers verven €60


Veelgestelde vragen

Is een lashlift schadelijk voor mijn wimpers?

Nee, de behandeling is niet schadelijk. Ik ben volledig getraind om deze procedure veilig uit te voeren. Het is echter wel van belang dat je de nazorginstructies opvolgt en dat er minimaal 6 weken zit tussen twee Lash Lift behandelingen.

Is een lashlift voor iedereen geschikt?

Ja! Zelfs voor korte wimpers is een lashlift geschikt.

Mijn wimpers zijn erg beschadigd door de wimperkruller, kan ik een lashlift behandeling ondergaan?

Indien de natuurlijke wimpers ernstig beschadigd zijn door bijvoorbeeld overmatig gebruik van een wimperkruller, raden wij aan om de wimpers eerst te laten herstellen. Dit kan worden bereikt met behulp van een wimperserum. Na enkele weken van herstel kan je vervolgens overwegen om een Lash Lift behandeling te ondergaan.

Mag ik meteen na de behandeling mascara opdoen?

Nee. Ik adviseer je om de wimpers de eerste 24 uur vrij te houden van water, make up en cremes. Na de eerste 24 uur kan je alles weer me je wimpers.

Kan ik mijn ogen reinigen met elke make up reiniger nadat ik een lashlift heb gehad?

Dit kan vanaf 24 uur na de behandeling.