Waarom een peeling?

Ontdek de Pro Power Peel, Dermalogica's meest krachtige peeling tot op heden, ontworpen om diverse huidzorgen aan te pakken, waaronder fijne lijntjes, rimpels, pigmentschade en acne. Deze behandeling is effectief voor een doffe huid, grove poriën en zelfs geschikt voor gevoelige huidtypes.

Bij het overwegen van een peeling is het belangrijk te beseffen dat elke huid uniek is, en niet elke peeling geschikt is voor iedereen. Voor een effectieve impact op de huid is het cruciaal dat de peeling op maat wordt gemaakt, perfect afgestemd op de individuele huidbehoeften en krachtig genoeg voor celvernieuwing. Dermalogica's peelings (Pro Power Peel), een krachtige en volledig aanpasbare peelingcollectie, biedt een perfect geformuleerde behandeling op maat.

Peelings bevatten natuurlijke zuren zoals Glycolzuur, Melkzuur of Salicylzuur, die de bovenste huidlaag zachtjes verweken, waardoor nieuwe huidcellen tevoorschijn komen en de huid een prachtige gloed krijgt.

De behandelingen zijn verdeeld in niveaus op basis van diepte en effect op de huid, en zijn beschikbaar in pakketten voor extra flexibiliteit.


Acne peeling

Acne peeling - level 1 45 min €79
Acne peeling - level 2 45 min €99
Acne peeling - level 3 60 min €120

Bij level 3 worden er geen onzuiverheden verwijderd. 

Glow peeling

Glow peeling - level 1 60 min €85
Glow peeling - level 2 60 min €105
Glow peeling - level 3 60 min €125

Bij level 3 worden er geen onzuiverheden verwijderd. 

Lift peeling

Lift peeling - level 1 60 min €89
Lift peeling - level 2 60 min €109
Lift peeling - level 3 60 min €129

Bij level 3 worden er geen onzuiverheden verwijderd. 

Pigment verhelderende peeling

Pigment verhelderende peeling - level 1 60 min €85
Pigment verhelderende peeling - level 2 60 min €105
Pigment verhelderende peeling - level 3 60 min €125

Bij level 3 worden er geen onzuiverheden verwijderd. 

Microdermabrasie + Peeling

Microdermabrasie + level 1 peeling €125
Microdermabrasie + level 2 peeling €145
Microdermabrasie + level 3 peeling €165

Microneedling + Peeling

Microneedling + level 1 peeling €159
Microneedling + level 2 peeling €179
Microneedling + level 3 peeling €199

Wanneer worden de resultaten zichtbaar?

Na slechts één behandeling zal je direct verbeteringen opmerken in de structuur en uitstraling van je huid. Voor optimale resultaten wordt echter aanbevolen de behandeling in kuurverband te volgen, waarbij het aantal sessies wordt aangepast aan het specifieke doel. Dit in combinatie met de juiste thuisverzorging. Zichtbare resultaten zijn vaak merkbaar na 3 à 6 behandelingen, hoewel het belangrijk is te benadrukken dat de uitkomst afhangt van diverse factoren en daarom geen 100% garantie kan worden geboden.


Peeling voorzorgrichtlijnen

 • Vermijd exfoliatie of het gebruik van producten met vitamine A (Retinol) gedurende 72 uur voor en tot drie dagen na de peeling.
 • Hydrateer de huid extra 72 uur voor de Pro Power Peel behandeling.
 • Vermijd directe blootstelling aan zonlicht 72 uur voor de peeling tot 2-3 weken erna. 
 • Niet (nat) scheren van het gezicht minimaal 24 uur voor de peeling.
 • Hars niet gedurende 72 uur voor de peeling, totdat tekenen van huidgevoeligheid door de Pro Power Peel zijn verdwenen.
 • Geen cosmetische of huid verdunnende behandelingen zoals laser, IPL gedurende twee weken voor de peeling.
 • Stop het gebruik van Roaccutane gedurende zes maanden voor de peeling.

De juiste nazorg na een chemische peeling: 6 expert tips

 • Was je gezicht met koud water. Warm of heet water kan de huid overprikkelen, terwijl koud water juist helpt om de huid te kalmeren na een peeling.
 • Zorg dat je huid goed gehydrateerd blijft. Een peeling kan de beschermende huidbarrière van je huid tijdelijk aantasten, herstel de barrière door een medium-tot-volle moisturizer aan te brengen zoals Intensive Moisture Balance of Barrier Repair
 • Door dehydratatie kan je huid strakgespannen en trekkerig aanvoelen, drink daarom meer water om de huid nog extra te hydrateren.
 • Gebruik dagelijks een zonbescherming met SPF30 of meer. Je huid is kwetsbaarder na een chemische peeling, dus vermijd directe blootstelling aan de zon. Dit kan namelijk leiden tot nog meer zichtbare tekenen van huidveroudering zoals pigmentvlekjes. Ga je toch de zon in? Gebruik dan een breedspectrum fysische zonbescherming zoals Invisible Physical Defense SPF30. 
 • Vermijd intensieve trainingen, droge sauna’s en stoombaden. De verhoogde bloedcirculatie naar het gezicht kan zorgen voor tintelingen, jeuk, roodheid of andere onaangename bijwerken op de net gepeelde huid. Sla dergelijke activiteiten de dag na de peeling over.
 • Over-exfolieer niet. Peelings zijn exfolianten op maximale sterkte, je hoeft binnen 3-4 dagen na je peeling geen aparte exfoliant (zoals een scrub, borstel of exfolierende gezichtsreiniger) te gebruiken. Over-exfoliatie kan leiden tot meer roodheid of gevoeligheid, dus wacht hiermee tot je huid volledig hersteld is.
 • Zodra je huid na een peeling weer normaal aanvoelt, kun je je normale huidverzorgingsroutine weer hervatten.

Contra-indicaties:

Wanneer wordt afgezien van een peeling!

 • Recent ondergane cosmetische/medische procedures zoals laser, IPL.
 • Tijdens zwangerschap of borstvoeding.
 • Aanwezigheid van actieve koortsblaasjes of andere besmettelijke huidaandoeningen.
 • Actieve huidaandoeningen, zoals eczeem, rosacea, enz.
 • Bij extreem droge of schilferige huid pas ik de peeling niet toe.