Ontdek de natuurlijke schoonheid van je wenkbrauwen met Brow Lift

Heb je last van gekrulde, warrige, of naar beneden wijzende wenkbrauwharen en wil je graag strakke wenkbrauwen? Maak dan kennis met Brow Lift. Deze innovatieve behandeling plaatst jouw natuurlijke wenkbrauwharen in de juiste richting met behulp van een speciale browlift lotion.

Het resultaat? Je wenkbrauwen ogen meteen veel voller en strakker. Het effect is heel natuurlijk en blijft zichtbaar tot wel zes weken. De Brow Lift behandeling is een complete ervaring, inclusief het verven en shapen (waxen, tweezen en stylen) van je wenkbrauwen.

Voordelen van Brow Lift:

  • Gemiddeld 4 tot 6 weken zichtbaar resultaat
  • Geen dagelijkse wenkbrauwstyling meer nodig
  • Creëert een natuurlijke en symmetrische wenkbrauwvorm
  • Vergroot de uitstraling van de ogen
  • Bestand tegen water, douchen, zweten en slapen na 24 uur

Hoe werkt het?

Voor de behandeling wordt je verzocht om zonder wenkbrauwmake-up te verschijnen. Je wenkbrauwen worden gereinigd voor een optimale hechting van de lotion. Vervolgens worden de wenkbrauwen gestyled in de gewenste vorm en wordt de Brow Lift lotion aangebracht. Na de behandeling geniet je van prachtig gelift wenkbrauwen die tot wel 6 weken lang meegaan.

Nazorg

  • De eerste 24 uur mogen je wenkbrauwen niet nat worden en mag er geen make-up gebruikt worden.
  • Vermijd het gebruik van oliehoudende producten rondom de wenkbrauwen.
  • Probeer niet op je wenkbrauwen te slapen om het resultaat te behouden.

Contra-indicaties

Helaas is Brow Lift niet geschikt voor iedereen, bijvoorbeeld bij huidaandoeningen rondom de wenkbrauwen of overgevoeligheid voor de gebruikte producten. Veiligheid staat bij ons voorop.

LET OP: Een allergische reactie kan altijd optreden, hoewel zeldzaam. De behandeling is altijd op eigen risico. Bij symptomen van allergie, neem contact op met je huisarts.

Prijzen

BrowLift zonder wimpers verven €50

BrowLift met wimpers verven €60


Veelgestelde vragen

Is een brow lift schadelijk voor mijn wenkbrauwen?

Nee, de behandeling is niet schadelijk. Ik ben volledig getraind om deze procedure veilig uit te voeren. Het is echter wel van belang dat je de nazorginstructies opvolgt.

Is een brow lift voor iedereen geschikt?

De browlift behandeling is perfect voor iedereen die mooie volle wenkbrauwen wilt.
Helaas is een Brow Lift niet voor iedereen geschikt. Er zijn enkele contra-indicaties waarbij de behandeling niet wordt aanbevolen. Bijvoorbeeld, als je last hebt van huidaandoeningen rondom de wenkbrauwen, zoals eczeem of dermatitis, of als je overgevoelig bent voor de gebruikte producten. Het is belangrijk om voorafgaand aan de behandeling een consultatie te hebben waarbij je eventuele medische geschiedenis en allergieën worden besproken om te bepalen of de Brow Lift geschikt is voor jou. Veiligheid staat altijd voorop en het is essentieel om een behandeling te kiezen die past bij jouw individuele behoeften en omstandigheden.

Kan ik meteen na de behandeling make-up opdoen?

Na de Brow Lift behandeling is het belangrijk om de eerste 24 uur geen make-up op de wenkbrauwen aan te brengen en de wenkbrauwen niet nat te maken. Dit zorgt ervoor dat de Brow Lift lotion goed kan uitharden en het resultaat optimaal blijft. Na deze periode kun je weer make-up opdoen zoals gewoonlijk.

Hoe vaak mag ik de brow lift behandeling herhalen?

Je kunt de Brow Lift behandeling om de 6 weken herhalen, omdat de resultaten gedurende deze tijd meestal vervagen en de natuurlijke haargroei van de wenkbrauwen weer terugkeert. Het is belangrijk om voldoende tijd te geven tussen de behandelingen, zodat de wenkbrauwhaartjes kunnen herstellen en de huid niet overbelast raakt.