Lycon: De geheime sleutel tot zijdezachte huid en onweerstaanbare glans!

Bij GlamourBar 't Gooi streef ik ernaar om mijn klanten een ervaring van luxe en kwaliteit te bieden. Daarom ben ik verheugd om het gerenommeerde merk Lycon te gebruiken in mijn salon. Het verhaal van Lycon begon in Australië in 1978, toen Lydia Jordane, een internationaal geprezen schoonheidsspecialiste, het merk oprichtte. Haar passie en toewijding hebben Lycon al snel wereldwijd bekend gemaakt als dé keuze voor hoogwaardige ontharingswax.

Dierproefvrij

Bij LYCON wordt er alleen op mensen getest. Ze hebben nog nooit op dieren getest en zullen dat ook nooit doen!

Kwaliteitsgarantie

Samengesteld uit ingrediënten van de hoogste kwaliteit, levert LYCON elke keer weer superieure kwaliteit.

GMP-gecertificeerd

LYCON is gecertificeerd volgens ISO 22716 en voldoet aan de hoogst mogelijke normen voor cosmetische producten.

Ontdek de Magie van Lycon Waxen

Bij GlamourBar 't Gooi geloof ik dat mijn klanten alleen het beste verdienen. Daarom vertrouw ik op Lycon voor mijn waxbehandelingen. Met een breed scala aan traditionele hot waxen, unieke LYCOJET hot waxen, LYCOtec Film Wax en innovatieve hybride waxen zoals LYCOdream en Pinkini, biedt Lycon de perfecte oplossing voor elke ontharingsbehoefte. De waxen van Lycon zijn samengesteld met de fijnste natuurlijke harsen, bijenwas en aromatherapie, waardoor ze zelfs het meest hardnekkige haar vanaf slechts 1 mm kunnen verwijderen.

Verwen je huid met LYCON spa essentials

Maar bij GlamourBar 't Gooi gaat het niet alleen om waxen. Ik ben er trots op om ook de uitgebreide LYCON Spa Essentials body care range aan te bieden, waarmee mijn klanten thuis kunnen genieten van professionele huidverzorging tussen hun salonbezoeken door. Van hand- en bodycrèmes tot scrubs, Lycon biedt alles wat nodig is om de huid te verzorgen en te verjongen.

Lycon: De Norm in Ontharingswaxen

Met zijn ongeëvenaarde productkwaliteit, training en professionele integriteit blijft Lycon de norm stellen voor ontharingswaxen wereldwijd. Bij GlamourBar 't Gooi streef ik ernaar om mijn klanten te voorzien van niets minder dan het allerbeste, en daarom vertrouw ik op Lycon voor al mijn wax- en huidverzorgingsbehoeften.

Ervaar de Luxe van Lycon bij GlamourBar 't Gooi!

Kom langs bij GlamourBar 't Gooi en ontdek zelf de luxe en effectiviteit van Lycon. Ik kijk ernaar uit om je te adviseren en je te laten stralen!