Ik ben Melissa en ik ben ruim 10 jaar werkzaam als gediplomeerd allround schoonheidsspecialiste. Ik ben geboren in Naarden en woon met veel plezier in Huizen. Na de opleiding schoonheidsspecialiste ben ik mij verder gaan ontwikkelen en heb zo diverse andere opleidingen en cursussen gevolgd. De droom van een eigen schoonheidssalon is nu werkelijkheid geworden.

GlamourBar ´t Gooi staat voor persoonlijke aandacht, kwaliteit en persoonlijk advies op maat. Je kunt bij GlamourBar ´t Gooi terecht voor een breed scala aan behandelingen. Van gezichtsbehandeling naar kunstnagels tot pedicure, alles is hier mogelijk. Mijn filosofie is dat alleen het allerbeste goed genoeg is voor jouw huid. Daarom heb ik gekozen voor Dermalogica, en alle cursussen gevolgd om kwaliteit te bieden in advies en behandeling.

Dermalogica werkt niet met een menu kaart waar je een gezichtsbehandeling uitzoekt. Wij werken met tijdsblokken waarin we vooraf een goede analyse maken van wat de huid op dat moment nodig heeft. Zo heeft iedereen een aangepaste behandeling per keer.