Rating: 4.3333333333333 sterren
9 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

Raisa van der Roest
3 jaar geleden

Heb 1 week geleden acrylnagels laten zetten zit nog super mooi! Super blij mee!

Annemieke Hess
4 jaar geleden

Vandaag een heerlijke relaxte gezichtsbehandeling gehad. Melissa verteld wat ze allemaal aan het doen is en welke producten ze gebruikt.
Echt een aanrader, ik ben er in elk geval van opgeknapt :)

yvonne
4 jaar geleden

Een nieuwe set acrylnagels laten zetten . ik ben echt 100% tevreden is top gedaan . Ik ben wel eens bij de chinezen geweest maar je ziet duidelijke het verschil bij Melissa veel beter , Dank je wel is echt een aanrader om daar je nagels te laten doen .

lianne bogers
4 jaar geleden

Melissa ken ik al jaren toen ze nog bij een andere salon werkte. Daar was ze mijn favoriet en ik wilde alleen door haar geholpen worden. Ze is zeer kundig, adviseert goed, heeft het belang van de klant voor ogen. Ik vertrouw haar alles toe, uiteenlopende behandelingen voor gezicht, nagels. Behalve zeer kundig is ze vriendelijk en heerst er een prettige sfeer in haar salon.

Sylvia Duijst
4 jaar geleden

Heerlijke salon Melissa geeft goed advies en dringt je niks qua producten op zoals vele salons mn nagels steeds een plaatje, gezichts behandeling de dermabrasie behandeling wat een verschil heerlijk zee gemoedelijk gaat alles een oase van rust

Tessa
4 jaar geleden

Ik ben zeer tevreden over de nagel- en beautysalon. Klantvriendelijk, goede adviezen. De nagels zien er altijd verzorgd en natuurlijk uit en blijven goed zitten. Je kan het zo gek niet bedenken of ze krijgt het voor elkaar. Ze denkt mee en adviseert voor het beste resultaat. De sfeer is altijd gezellig. Ze geeft je top kwaliteit nagels. In de Beautysalon kom je pas echt tot rust, heerlijke achtergrond muziek en diverse behandelingen voor gezicht, handen, voeten en tegenwoordig ook tanden bleken. Je voelt je herboren als je daar bent geweest. Kortom een salon met top kwaliteiten.

Angel June
4 jaar geleden

Melissa doet al sinds ik begonnen ben aan acrylnagels mijn nagels. Soms wel eens een andere salon geprobeerd, maar haar salon is toch de beste. Er word netjes gewerkt en ik kom altijd thuis met een glimlach!

Dymphie
4 jaar geleden

Ik laat mijn nagels en wenkbrauwen al een hele tijd doen door Melissa en ik ben altijd zo tevreden! Ze is heel goed in wat ze doet en dat is echt te zien. Ook denkt ze met je mee over bijvoorbeeld een nieuw nagel design. Ook is het altijd erg gezellig tijdens de afspraken. Kortom, ik ben alleen maar positief over Glamour Bar en Melissa!

Charlotte
4 jaar geleden

Al ruim een jaar doet Melissa mijn nagels en daar ben ik super tevreden over. Elke keer wat nieuws.
Tijdens mijn zwangerschap heeft zij mij heel goed advies gegeven over de donkere pigment vlekken en een hele fijne crème aangeraden.
Vorige week voor het eerst mijn tanden laten bleken en heel blij met het resultaat.
Ik raad Glamour Bae aan bij iedereen!!