Ontdek de natuurlijke pracht van Abloom bij GlamourBar 't Gooi

Abloom, verkrijgbaar bij GlamourBar 't Gooi, biedt een revolutie in huidverzorging met een toewijding aan 100% VEGAN, BIOLOGISCH, RAW, en DIERVRIENDELIJKE producten. Maar waarom kiezen voor Abloom?

100% Vegan

Biologisch

Raw

Diervriendelijk

Een duurzame benadering van huidverzorging

Abloom streeft naar een schoner, groener, en gezonder niveau van huidverzorging met ongeëvenaarde transparantie. De producten, samengesteld uit 100% botanische ingrediënten, benutten de helende kracht van Moeder Natuur. Minder gifstoffen op de huid betekent niet alleen een stralende teint, maar draagt ook bij aan een gezonder milieu en een verminderde ecologische voetafdruk.

Slow Skincare: tijd is het geheime ingrediënt

Abloom omarmt Slow Skin Care door de (biologische) bloemen, kruiden, planten, en algen 90 dagen te laten rusten in grote vaten, nooit warmer dan lichaamstemperatuur. Met een drievoudige koude persing optimaliseren de heilzame eigenschappen van de ruwe botanische ingrediënten. Slow is the way to go voor een natuurlijk stralende, jeugdige, en gezond uitziende huid!

Meer ingrediënten voor betere resultaten

Met meer dan 130 biologische planten, bloemen, zaden, algen, en oliën bevatten de producten gemiddeld 22 verschillende ingrediënten. De zorgvuldig samengestelde formules zitten boordevol fytonutriënten en bioactieve stoffen in hoge doses antioxidanten, vitaminen, en mineralen.

Zeer actieve formuleringen in hoge hoeveelheden

Voor optimale effectiviteit worden er altijd 2-4 keer meer actieve ingrediënten toegevoegd dan wetenschappelijk vereist. Bij het mengen of combineren van de producten ondersteunen en versterken ze elkaars eigenschappen.

Abloom Slow Skincare gemengd met Aloë Vera

Bij Abloom wordt Aloë Vera als basis gebruikt; een plant vol therapeutische eigenschappen die de effectiviteit van andere ingrediënten aanvult. In tegenstelling tot merken die ingrediënten met water mengen, behouden ze de zorgvuldig samengestelde & actieve ingrediënten hun kracht en effectiviteit.

No-Go Lijst: alleen natuurlijke ingrediënten

Op de uitgebreide Nee-Nee lijst staan geen vulstoffen, kunstmatige toevoegingen, of synthetische parfums. Alleen 100% natuurlijke ingrediënten worden aan de producten toegevoegd.

Duurzaamheid in actie

Bij Abloom minimaliseren ze de ecologische voetafdruk door, waar mogelijk, milieuvriendelijke materialen voor de verpakkingen te gebruiken. Abloom streeft ernaar om de meeste ingrediënten lokaal te betrekken van betrouwbare boeren en leveranciers. Ontdek de natuurlijke pracht van Abloom bij GlamourBar 't Gooi en omarm een stralende, gezonde huid met een duurzame benadering van schoonheid.

De producten 

Biologische miracle olie

 • Helende olie voor gezicht, hoofdhuid en lichaam met intense hydraterende eigenschappen
 • Verbetert de elasticiteit van je huid
 • Herstelt zonneschade
 • Verzacht de droge huid
 • Bevat 22 natuurlijke ingrediënten
 • Helpt striae (veroorzaakt door zwangerschap) te voorkomen bij regelmatig gebruik

> 15ml €25

> 75ml €89

 • Stimuleert de collageenproductie
 • Zorgt voor een diepe hydratatie van de huid
 • Versterkt de huidbarrière
 • Voedt en revitaliseert de huid
 • Bevat 24 natuurlijke ingrediënten

> 15ml €25

> 50ml €89