Nagelstudio prijzen

Manicure

Bij GlamourBar 't Gooi geniet je van een ideale manicure voor verzorgde, gezonde en stijlvolle handen en nagels. Ik ga verder dan enkel nagelvijlen. Ik verzorg jouw handen volledig, van het weken tot de laatste details met een ruime selectie aan lakkleuren, variërend van klassiek French tot transparant voor een natuurlijke uitstraling.

Manicure Basis €30
Russische manicure €40
Manicure Deluxe €45
Manicure Basis + Gelpolish €60

Gelpolish/ Gellak/ Gel nagels

Met gelpolish geef ik jouw natuurlijke nagel niet alleen een prachtige kleur, maar ook extra stevigheid. Met een uitgebreid palet van 100 kleuren is er voor ieder wat wils! Of het nu op je eigen nagels is of op kunstnagels, gellak is de perfecte keuze, omdat het zich precies tussen nagellak en kunstnagels bevindt. De gellak wordt uitgehard onder een LED-lamp, en in tegenstelling tot traditionele nagellak blijft deze glanzende pracht maar liefst drie weken mooi op je handen.

Gelpolish €30
Gelpolish French/ Baby boom €35
Gelpolish afhalen (om nieuwe te plaatsen) €8
Gelpolish verwijderen €15

Acryl nagels

Acrylnagels zijn de ultieme keuze voor duurzame en stijlvolle nagelverlengingen. Met een mengsel van vloeistof en poeder worden ze aangebracht op je natuurlijke nagels, wat resulteert in een stevige en flexibele afwerking. De acryl wordt uitgehard onder een LED-lamp en de nagels blijven lang mooi. Kies voor acrylnagels en geniet van een langdurige, stijlvolle nagels. 

Nieuwe set kunstnagels + Gelpolish €65
Nieuwe set kunstnagels French/ Baby boom €70
Opvullen 3/4 weken + Gelpolish €50
Opvullen 3/4 weken korte nagels (zonder randje) €45
Opvullen 3/4 weken French/ Baby boom €56
Nail art (per nagel) €1
Kunstnagels verwijderen €25
Reparatie gebroken nagel binnen 1e week Gratis
Reparatie gebroken nagel na 1e week €5

Pedicure

Verwen jezelf met een heerlijke pedicure en laat je voeten stralen, al dan niet met een prachtige kleur op de teennagels! Voetverzorging is essentieel, aangezien je voeten dagelijks flink worden belast. Met regelmatige pedicures kunnen klachten worden voorkomen, en je voeten krijgen bovendien een verzorgde en verfraaide uitstraling. Ervaar mijn luxe esthetische pedicure, waarbij de huid van je voeten en teennagels heerlijk wordt verzorgd.

Pedicure €38
Pedicure + Gelpolish €50
Acryl of harde gel (€5 per nagel) €20
Gelpolish €30
Gelpolish French €35
Gelpolish afhalen (om nieuwe te plaatsen) €8
Gelpolish verwijderen €15

Als je al kunstnagels draagt van een andere salon, breng ik een nieuwe set in rekening. Gelieve dit aan te geven bij het maken van de afspraak.

Voor kunstnagels die langer dan 4 - 5 weken zijn geplaatst, pas ik de prijs van een nieuwe set toe. Ik vraag om begrip hiervoor.